Xenon D1S D2S Dhe D3S

2600 L

Xenon D1S D2S Dhe D3S

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Xenon D1S D2S Dhe D3S janë të gjitha lloje të ndryshme të llambave për dritat e makinës që përdorin teknologjinë e xhenonit për të prodhuar dritë më të ndriçuar dhe më të lartë sesa llambat tradicionale halogjen.

Këto janë ndër llojet më të zakonshme të llambave xhenon të përdorura në automjete sot:

  1. Xenon D1S: Kjo është një llambë xhenon e tipit “single beam”, e cila përdoret për dritat e makinës në modele të caktuara të automjeteve. Ajo përdor një bazë të veçantë dhe një sistem të integruar ballast për të prodhuar dritë të ndriçuar dhe të qartë.
  2. Xenon D2S: Gjithashtu një llambë xhenon e tipit “single beam”, por me një bazë dhe dizajn tjetër. Përdoret gjithashtu për dritat e makinës dhe ofron një ndriçim të lartë dhe cilësi të mirë të dritës.
  3. Xenon D3S: Po ashtu është një llambë xhenon, por është e dizajnuar për të funksionuar në sisteme të ndryshme të dritave të automjeteve. Ka karakteristika specifike teknike dhe është e përshtatur për të siguruar performancë të lartë dhe jetëgjatësi të gjatë.

Këto lloje të ndryshme të llambave xhenon janë përdorur në automjete për të përmirësuar cilësinë e dritës dhe për të ofruar një përvojë më të sigurt dhe më të komfortueshme të drejtimit, sidomos në kushte të dobëta të ndriçimit. Ndërsa secila prej tyre ka karakteristikat e saj unike, të gjitha përdorin teknologjinë e xhenonit për të prodhuar dritë të ndriçuar dhe të qartë në rrugë.