Tasa Makine

2000 L

Tasa Makine

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Tasa Makine nga me te ndryshmet te vitit 2023.

Ky produkt vjen ne modele te ndryshme dhe ne madhesi te ndryshme te cilat u pershtaten cdo model disku makine brenda permasave te shkruajtura me poshte.

Të krijuar nga plastikë ABS rezistente ndaj goditjeve.

Të përshtatshëm për disqe çeliku të zakonshme .

Përmasat: 13″ deri ne 17″, cdo paketim permban 1 set (4 Cope) dhe jane lehtesisht te montueshem.

Kapset plastike të tasave nuk gërvishtin disqet.

Rrathët fiksues prej teli garantojnë fiksim të sigurtë.

Lejojnë ventilim të mirë të frenave.

Pastrohen lehtësisht.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tasa Makine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *