Sprajt Te Ndryshem

450 L

Sprajt Te Ndryshem

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Sprajt Te Ndryshem me ngjyra nga me te ndryshmet.

Karakteristikat e produktit:

Mund te preket mbas 5 minutave

Tharje e fortë: 1 orë

Tharje e plotë: brenda 12 orëve

400 ml bojë sprej të përforcuar akrilike.

APLIKACION:

Mund te perdoret per lyerjen e siperfaqeve te ndryshme, rinovon dhe i jep shkelqim pjeses qe do te lyhet. Sprajti kr

💎 Sprajte ngjyra te ndryshme

🌟 Sprajt Krom (Chrome)

🏍 Transport Ne Te Gjithe Shqiperine

🔹️ Cilesi dhe cmim vetem tek auto univers

#autounivers #tirana #llampa #drita #cilesi #cmim #led #makina #mbajetsetelefoni #chrome

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sprajt Te Ndryshem”

Your email address will not be published. Required fields are marked *