Kapak Dadicekesh

1000 L

Kapak Dadicekesh

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Kapak Dadicekesh eshte nje artikull i cili vendoset shume thjeshte mbi dadiceket e gomes se makines tuaj. Cilesia e larte ndihmon ne mbrojtjen e dadicekeve duke mos derguar tek ata uje ose papasterti. Ne kete menyre dadiceku juaj nuk demtohet dhe nuk krijon hapesira ndryshku duke i shtuar jetegjatesine atyre.
E thjeshte ne montim dhe shume efikase ne perdorim.