Getsun Boje Plastike

1000 L

Getsun Boje Plastike

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Getsun Boje Plastike

Veçori

Ky produkt është i kombinuar me kompozita polimer, tretës nafte dhe pigment. Mund të ngurtësohet natyrshëm dhe të formojë një shtresë filmi elastik. Thjesht spërkateni në diskun e makines, më pas rrota do të kthehet në ngjyrën që dëshironi. Shkëputeni kur nuk keni nevojë, duke mos lënë gjurmë. Gjithashtu mund të jetë rezistent ndaj lagështirës, rezistent ndaj acideve, kundër fërkimit dhe kundër korrozionit, është një mbrojtje superiore ndaj diskut.

Udhezime per perdorimin :

1. Hiqni ndryshkun dhe papastertite si dhe thaheni mire diskun.
2. Mbuloni plotësisht pjesët e panevojshme duke spërkatur me film plastik, gazetë ose kartë letre.
3.Tundeni mirë dhe më pas provoni ta spërkatni në një zonë më të vogël. Pasi gjithçka të duket mirë (5 minuta më vonë), spërkateni në zona më të mëdha.
4.Shtypni grykën dhe spërkatni atë përpara dhe mbrapa në një distancë prej 15-25 cm nga objekti për të siguruar spërkatje të barabartë.
5.Prisni 30min derisa të ngurtësohet.

Kujdes

1.Para spërkatjes, mbuloni plotësisht pjesët e panevojshme të spërkatura.

2.Kur spërkatni mbajeni këndin ndërmjet kanaçes dhe nivelit më të vogël se 45 grade.

3.Pas spërkatjes lëreni të thahet natyral për 4-8 orë dhe është më mirë të mos e lani makinën për 2 ditë.

4.Në rast të spërkatjeve jonormale në dimër, zhyteni në ujë rreth orës 25-30?C për 5-10 minuta dhe më pas spërkateni përsëri.

5.Duhet të spërkatet me kokë poshtë për 3 sekonda, për të hequr mbetjet për herën tjetër të përdorimit.

6. Shmangni kontaktin me naftë, alkool dhe tretës të tjerë organikë.

7. Ruajeni atë në temperaturë nën 40?C dhe mbajeni larg nxehtësisë dhe flakës.

8. Ndaloni ekspozimin, shpimin ose djegien në diell.

9. Mbajeni larg fëmijëve. Shmangni hyrjen në sy, ndaloni të hani.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Getsun Boje Plastike”

Your email address will not be published. Required fields are marked *