Sale!

Fshesë me Korrent Baseus A2 për Makinë

Original price was: 4500 L.Current price is: 4000 L.

-11%

Fshesë me Korrent Baseus A2 për Makinë

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Fshesë me Korrent Baseus A2 për Makinë: Pastërti dhe Kujdes i Shkëlqyeshëm

Fshesë me Korrent Baseus A2 për makinë sjell një përparim të shkëlqyeshëm në kujdesin dhe pastërtinë e dritareve të makinës tuaj. Ky produkt inovativ dhe i përshtatshëm ofron një mënyrë të shpejtë dhe efikase për të hequr plehrat, lëndët dhe ujin nga sipërfaqja e xhamit, duke lënë një shkëlqim të përkryer pas.

Me dizajn të holluar dhe teknologji të fundit, fshesëja me korrent Baseus A2 është e gatshme për t’u përdorur në mënyrë të përditshme dhe është lehtësisht e mbajtshme në makinë për situatat e papritura.

Përdorimi i korrentit lejon një pastërti të fuqishme dhe të shpejtë, duke e bërë këtë fshesë një mjet të domosdoshëm për të ruajtur një pamje të qartë dhe të sigurtë në rrugë.

Gjithashtu, Baseus A2 ka një konstruktim të qëndrueshëm dhe të qëndrueshëm, duke ofruar një kombinim të shkëlqyer të cilësisë dhe performancës. Zgjidhni fshesën me korrent Baseus A2 për një udhëtim të përkryer dhe për t’u siguruar se pamja nga makinë juaj është gjithmonë e pastër dhe e qartë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fshesë me Korrent Baseus A2 për Makinë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *