Difuzor W212 2013-2016 AMG Line

22000 L

Difuzor W212 2013-2016 AMG Line

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Difuzor W212 2013-2016 AMG Line vitet 2013-2016 është një element i dizajnit që e përmirëson shikimin dhe performancën e makinës sëndër. Me linjat e tij të ndërlikuara dhe dizajnin e përforcuar, ky difuzor ofron një pamje të fuqishme dhe të sportive për makinën tuaj.

Përpos aspektit estetik, difuzori AMG Line ka edhe përfitime funksionale. Dizajni i tij aerodinamik ndihmon në përmirësimin e stabilitetit dhe kontrollit të makinës në shpejtësi të larta. Gjithashtu, ndikon në reduktimin e turbullirave të ajrit, duke përmirësuar performancën e përgjithshme të vozitjes.

Me montimin e difuzorit të linjës AMG, ju jo vetëm që do të ndryshoni dukjen e makinës tuaj, por gjithashtu do të shtoni një ndjesi të veçantë të fuqisë dhe stilin e një Mercedes-Benz E-Class AMG. Kjo bën që makinën tuaj të dallohet në rrugë dhe të përfaqësojë një nivel të lartë të performancës dhe elegancës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Difuzor W212 2013-2016 AMG Line”

Your email address will not be published. Required fields are marked *