Bordura Anesore Volkswagen Golf

8000 L

Bordura Anesore Volkswagen Golf

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Bordura Anesore Volkswagen Golf  mbroni trupin e makines tuaj nga gërvishtjet ose goditjet me bordurat tona anësore Golf MK6 dhe MK7 GTI!

Të gjithë bordurat tona janë bërë nga një përbërje e trashë polietileni, duke e bërë atë produktin më të fortë të llojit të tij në treg.

Instalimi është i thjeshtë me vrima të shpuara paraprakisht, kështu që nuk ka hamendje. Ne kemi përpunuar një xhep për fundin anësor OEM Golf për t’u montuar sa me kollaj – në këtë mënyrë bordurat tona anësore do të montohen në të njëjtën mënyrë me kompletin e trupit pasi të jetë instaluar në makinë.

 

Ne kemi projektuar gjithashtu udhëzime të tjera vizuale për të treguar se ku përputhet ndarësi i skajit anësor me skajin anësor OEM dhe shasinë Golf GTI.

 

Fije bronzi e para-instaluar lejon instalimin e krahëve tanë anësor të rregullueshëm MK6 Golf GTI të cilat shiten veçmas si një aksesor me rrufe për t’iu përshtatur ndarësve tanë të skajeve anësore.

 

KITI PËRFSHIN
Bordurat anësore Golf MK6 Dhe MK7 GTI (palë)
Ngjitëse 2 Flow Designs

Kompozit polietileni me trashësi 10 mm, buzë të prera

Ngjyra e tyre e zezë saten e lëmuar me dorë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bordura Anesore Volkswagen Golf”

Your email address will not be published. Required fields are marked *