Sprajt Sticker Remover

500 L

Sprajt Sticker Remover

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Sprajt Sticker Remover

 

Spray për heqjen e ngjitësve të makinave është një zgjidhje e fuqishme dhe efektive e krijuar posaçërisht për të hequr ngjitësit, pllakat dhe mbetjet ngjitëse nga sipërfaqet e makinës.Ky spërkatës i formuluar posaçërisht është i përsosur për të hequr qafe ngjitësit e padëshiruar në automjetin tuaj pa shkaktuar ndonjë dëm ose pa lënë pas asnjë mbetje.

 

I sigurt për sipërfaqet e makinave: Spraji për heqjen e ngjitësve është i formuluar posaçërisht për të qenë i butë ndaj bojës së makinës, xhamit dhe sipërfaqeve të tjera, duke siguruar që të mos ketë dëmtim ose njollë.
I gjithanshëm: Mund të përdoret në materiale të ndryshme, duke përfshirë metalin, plastikën dhe xhamin, duke e bërë të përshtatshme për heqjen e ngjitësve nga dritaret, parakolpët, dyert dhe pjesët e tjera të makinës.

Ky produkt vjen ne dyqanin tone per vetem 500L

Sticker Remover

🌟 Pastron ngjitesin dhe stikerat

🏍 Transport Ne Te Gjithe Shqiperine

🔹️ Cilesi dhe cmim vetem tek auto univers

#autounivers #tirana #llampa #drita #cilesi #cmim #led #makina #mbajetsetelefoni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sprajt Sticker Remover”

Your email address will not be published. Required fields are marked *