Bokse Makine Pistol

2200 L

Bokse Makine Pistol

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Bokse Makine Pistol është një pajisje e inovuar e dizajnuar për të kombinuar fuqinë e një sistemi audio stereo me mobilitetin dhe përdorshmërinë e një makine të vogël. Ky pajisje mund të përdoret si një sistem audio portativ për përdorim në ambientet e hapura ose në të njëjtën kohë si një mjet i lëvizshëm për të shpërndarë muzikë në evente të ndryshme ose aktivitete jashtë.

Bokse Makine Pistol është i pajisur me dy bokse zëri, një për kanalin e majtë dhe një për kanalin e djathtë, duke krijuar një përvojë dëgjimi të plotësisht immersive. Me teknologji të avancuar të lidhjes pa tela, përdoruesit mund të lidhin pajisjen e tyre mobile me Stereo Makine dhe të transmetojnë muzikën e tyre të preferuar me lehtësi.

Dizajni i kompakt i Bokse Makine Pistol e bën atë një mjet të përshtatshëm për përdorim në udhëtime, plazh, piknike, apo ngjarje të tjera sociale. Përveç kësaj, aftësia e tij për të përdorur burimin e energjisë së brendshme ose baterive e bën atë të përshtatshëm për përdorim në çdo vend dhe kohë.

Përvoja e dëgjimit me Bokse Makine Pistol nuk është vetëm një dëgjim i thjeshtë; është një përjetim i vërtetë i muzikës që ndihmon të krijojë atmosferën e duhur në çdo rrethanë. Në fund të fundit, Stereo Makine është një kombinim i mrekullueshëm i teknologjisë dhe stilistikës që sjell muzikën në jetë në mënyra të reja dhe emocionuese.