Bateri Pulti Panasonic

200 L

Bateri Pulti Panasonic

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Bateri Pulti Panasonic janë bateri të specifikuar për pultet e distancës së largët ose për pajisjet e tjera që përdorin bateri të vogla për funksionimin e tyre. Këto bateri janë të përdorura për të furnizuar energji për pajisje të ndryshme si televizorët, DVD player-at, sistemet audio, klimatizuesit e ajrit dhe pajisje të tjera elektronike që përdorin pulte të distancës së largët për kontrollin e tyre.

Bateritë e pultit të Panasonic janë zakonisht të një forme cilindrike të vogël dhe përdorin bateri të tipit AAA ose AA, në varësi të madhësisë së pultit. Këto bateri janë të dizajnuara për të siguruar një jetë të gjatë të përdorimit dhe për të ofruar fuqinë e nevojshme për funksionimin e pultit për një kohë të gjatë.

Karakteristikat e Bateri Pulti Panasonic mund të përfshijnë:

  1. Jetë e gjatë e baterisë: Bateri Pulti Panasonic janë të dizajnuara për të ofruar një jetë të gjatë të baterisë, duke lejuar pultin të funksionojë për një kohë të gjatë para se të duhet të zëvendësohen bateritë.
  2. Cilësi e besueshme: Bateri Pulti Panasonic është një markë e njohur për cilësinë e saj, kështu që bateritë e pultit të tyre janë të besueshme dhe ofrojnë performancë të konsistentë.
  3. Fuqi e mjaftueshme: Bateri Pulti Panasonic ofrojnë fuqinë e nevojshme për të siguruar funksionimin e pultit në distancë të largët, duke siguruar një sinjal të fuqishëm dhe të qëndrueshëm.
  4. Kompatibilitet universal: Bateri Pulti Panasonic janë kompatibile me shumë modele pultesh të ndryshme të pajisjeve elektronike, duke i bërë ato një zgjedhje të mirë për shumicën e përdoruesve.

Për të zgjedhur bateritë e duhura për pultin tuaj Panasonic, konsideroni madhësinë dhe tipin e baterisë që nevojitet për pajisjen tuaj specifike dhe sigurohuni të blini bateri të cilësisë së garantuar për të siguruar një performancë të mirë dhe një jetë të gjatë të baterisë.