Pedana Per Foristrada

22000 L

Pedana Per Foristrada

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Pedana per shume modele te ndryshme makinash, kryesisht modelet e foristradave.
Ne dyqanin tone do te gjeni pedana per foristrada si : Mercedes Benz ML W166, W164, G – Class, Etj.
Per foristradat e tipit Volkswagen si : Volkswagen Touareg, Volkswagen Tiguan, Volkswagen T-Roc, Volkswagen Atlas, Etj.
Per foristrada te tipit : Audi Q5, Audi Q3, Audi Q7, Audi Q8, Audi RSQ8, Etj.

Pedanat për të hipur në makinë janë struktura të dizajnuara për të ndihmuar njerëzit të hyjnë ose të dalin lehtësisht nga makinat e tyre, veçanërisht kur makinat e tyre janë të larta ose të rënda. Pedanat ose shkallet për të hipur në makinë gjithashtu janë të dobishme për të gjithë ata që duan të krijojnë një mënyrë të rehatshme dhe të lehtë për të hyrë dhe dalë nga makinat e tyre.

Në përfundim, perdanat janë një element i rëndësishëm i infrastrukturës së makinave, duke ofruar një mjet të sigurt dhe të përshtatshëm për të hyrë dhe dalë nga makinat për të gjithë përdoruesit. Këto struktura kontribuojnë në përmirësimin e qasjes dhe të përshtatshmërisë për personat me aftësi të kufizuara dhe për të gjithë ata që duan të bëjnë përvojën e tyre në makinë më të lehtë dhe më të rehatshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pedana Per Foristrada”

Your email address will not be published. Required fields are marked *