Leter Pasqyre Kundra Shiut

300 L

Leter Pasqyre Kundra Shiut

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Leter Pasqyre Kundra Shiut dhe avullit.
Mundeson pamje te qarte nga pasqyrat gjate ecjes ne shi dhe nuk lejon veshjen e pasqyrave me avull.
Lehtesisht e montueshme ne cdo model makine.
Ajo cfare e ben te vecante kete produkt eshte pamja qe jep ne pasqyre ne dite me shi, si dhe cmimi i ketij produkti.

Leter Pasqyre Kundra Shiutt është një material reflektues i përdorur për të parandaluar ngritjen e temperaturës së mbajtur nga dielli në një mjedis të brendshëm ose të jashtëm. Kjo lejton që drita diellore të reflektohet dhe të zhbëhet për të ulur temperaturën e brendshme të ambientit, duke siguruar një ambient më të freskët.

Përdorimi i një Leter Pasqyre Kundra Shiut mund të sjellë disa përfitime:

  1. Reduktimi i ngrohjes së brendshme: Letrat pasqyre kundra shiut ndihmojnë në reflektimin e rrezeve diellore, duke penguar absorbumin e tyre dhe uljen e temperaturës së ambientit brenda një hapësire të caktuar, si në një ambient banimi apo në një makinë të parkuar në diell.
  2. Mbrojtja nga drita e dëmshme diellore: Përdorimi i kësaj letre mund të ndihmojë në mbrojtjen e mobilieve, mbajtësve elektronikë, ose sipërfaqeve të tjera të ndjeshme nga drita e drejtpërdrejtë e diellit, duke i mbajtur ato të mëndafshta dhe të mbrojtura.
  3. Efiçenca energjitike: Duke ulur temperaturën e brendshme të ambientit, letër pasqyre kundër shiut mund të ndihmojë në zvogëlimin e kërkesës për ngrohje ose ftohje të brendshme në ambiente të ndryshme, duke çuar në një konsum më të ulët të energjisë.

Këto letër pasqyre kundër shiut janë të dizajnuara për të pasqyruar dritën diellore, duke u bërë një zgjidhje efikase për të mbajtur ambientet më të freskëta dhe për të mbrojtur nga drita e dëmshme diellore. Ata janë të përdorshme në ambiente të shumta, përfshirë ambiente banimi, zyrat, ambiente industriale, dhe madje edhe në makinat e parkuara në diell.