Fishe Karikimi 3 Ne 1 Cartech

750 L

Fishe Karikimi 3 Ne 1 Cartech

Transport ne gjithe Shqiperine

  • 200 Lek ne Tirane
  • 300 Lek Jashte Tiranes

 

Guaranteed Safe Checkout

Fishe Karikimi 3 Ne 1 Cartech1 është një pajisje e dizajnuar për të ofruar disa opsione të karikimit për pajisjet elektronike në makinë, duke përfshirë smartphone, tabletë, dhe pajisje të tjera me port USB. Kjo pajisje zakonisht ofron tre port USB për të mundësuar karikimin e disa pajisjeve njëkohësisht, duke përfshirë standardin e karikimit të shpejtë për të ofruar një karikim të shpejtë dhe efikas.

Çartech është një kompani e specializuar në teknologjinë e makinave dhe inovacionet e lidhura me automjete. “Fishe karikimi 3 në 1 Cartech” mund të jetë një produkt specifik i ofruar nga Cartech për të përmirësuar përvojën e karikimit në makinat e tyre.

Karakteristikat e mundshme të një fishe karikimi 3 në 1 Cartech mund të përfshijnë:

  1. Tre port USB: Ofron tre porta USB për të karikuar disa pajisje njëkohësisht, duke lejuar përdoruesit të mbajnë të karikuar pajisjet e tyre elektronike në makinë.
  2. Standardi i karikimit të shpejtë: Mundëson karikimin e shpejtë të pajisjeve që e mbështesin këtë standard, duke ofruar një karikim të shpejtë edhe në udhëtime të shkurtra.
  3. Dizajn i kompaktuar: Dizajni i vogël dhe i kompaktuar lejon të vendoset lehtësisht në makinë dhe të mos zënë shumë hapësirë.
  4. Siguri dhe përmbajtje: Mund të ketë ndërfaqe të sigurisë si mbrojtja nga rrëzimi i ngrohjes ose mbrojtës nga të shkurtuara elektrike për të siguruar një karikim të sigurt për pajisjet elektronike.

Për të përdorur një fishe karikimi 3 në 1 Cartech, thjesht lidhni pajisjet elektronike në portat USB dhe sigurohuni që makinën tuaj të jetë nën tensionin e duhur. Kjo mund të jetë një zgjidhje e përshtatshme për ata që duan të karikojnë disa pajisje njëkohësisht në makinën e tyre.